úterý 15. srpna 2017

Polsko 26.7., 29.7., 6.8., Labák 12.8. a 14.8.

 Ve středu je slušně, těla ještě bolí, jdeme vyzkoušet pořádný převis. Opět sucho, i po vydatném dešti.
První část tentokrát lehce na rozlez, If řeší délku, která tu dost hraje. Přesouváme se o patro výš. Síla docela je, ale nasazení paty s mým rozpětím a chytem je hard. Nechci se opakovat, ale v tomhle bouldru délka hraje klíčovou roli, pokud tedy nemáš příjmení od Str. Postupně ladím ostatní kroky, které jdou, jsou "pouze" hoodně dlouhé. If je více rozbitá než já, opět krokuje, něco zkoušíme překopat, no uvidíme. Po dvou hodinách konečně přicházím na to, jak jsem dělal se Zákořem třetí krok, musím dát patu doleva nahoru a nasadit z ní pravou patu, zbytek je tím pádem jinak a lehčí, vše se začíná snad rýsovat. Navíc první dva kroky jsem udělal minule docela lehce. Po delší době dílčí radost, rád bych to dotáhl do konce, alespoň ze stoje. If také ještě zatáhne, progres tu je, ještě docela rozumně vymyslí jedničku a značně unaveni opouštíme oblíbenou polskou krajinu.
 V sobotu jedu sám, včera sešna s If a vestou doma, je o poznání tepleji. Boule nedrží, kůže není a brzy musím lézt s omotaným palcem. Zkouším asi tři hodiny změnit nohy a úchop pravou rukou, ale na žádné dílčí ulehčení bohužel v této podmínce a stavu nepřicházím. Nadšení mírně opadlo, příště odpočatý a s kůží budu moudřejší...
 Vedro, zlatíčko nám roste a začíná pěkně kecat (do všeho), cvičíme a těšíme se na podzim.
Plavu jako sumec
Babi s dědou
Holky na borůvkách
V sobotu po závodech k nám dorazila příjemná návštěva, kecáme, zjišťujeme novinky a čerpáme čerstvou energii.
Noo noo team in da house
Hodně nás pobavily ceny na českém poháru, za první flek kniha o ledních medvědech a maglajz pytlík asi z výprodeje (souvislost, k čemu a pokolikáté už?). Jindy dostal Marťas vyšlou helmu k ničemu, karton nealko sladkopiva a samozřejmě spoustu pytlíků - a triček na památku pro děcka a příbuzné. A že jich je :). Zkrátka makáš, jedeš na závody a když vyhraješ a odečteš náklady, zbude ti litr a fous + hodnotné ceny. Druhý den bohužel nesmysl jet kamkoliv lézt a tak dáváme lehkou workoutovou sešnu v parku. Díky za návštěvu a dorazte častěji.
 Po dlouhé době opět venku, opět střecha. Jedeme docela objemovou obdenkudlu, shyby, kliky, bicáky, visy, přešahy, s vestou či bez, baví nás to dost, síla a neustálá únava a hlad je, váha určitě neklesá, Karešák by z nás měl radost.
Trénink podle Heleny

Boky jako skříň
Naštěstí dochází rybíz a s ním i domácí proteinová nabírací buchta.
 V Polsku opět sucho a docela příjemně. Bohužel včerejší rest day moc nepomohl a dlouho trvá, než jsme schopni se trochu pohýbat. If v první části CS zastavuje poslední dlouhý tah, má to tady chudák holka těžký. Mně se konečně po minulém fiasku podaří vyselektovat asi nejlepší betu na těžký krok a opakovaně i s napojenými dalšími kroky udělat, a to téměř bez kůže. If ještě chvíli ladí druhou část CS a přes hrazdy v parku mizíme dom.
Takhle to snad půjde
Dneska fakt už ne!

Tjampapa

ZOO Praha - stroj na peníze

Údolí (davu lidí) slonů

Úžasný opeřenec
 V sobotu je konečně příjemná teplota. Sice po vydatném dešti, ale podle Zákoře bude na Bivaku dobře. Babi dnes může, jedeme se tedy provětrat na Bivak. A opravdu, skála je téměř suchá, teplota příjemná, pofukuje, paráda. Nadrbaní na skálu zkoušíme každý to svoje, mně docela jde prostředek a konec Decenta, If se parádně zlepšila v Bělákovi - poprvé dá celou část z madla do konce, začátek pokaždé. Na kusovku snad brzy s čerstvějším tělem a hlavně kůží. Pro malé docela hard 7C řekl bych... Já cítím dost únavu, síla docela je, ale rychle dochází v kombinacích. Doráží Zákoř a Wéna s juniorem a po chvíli také Magnus s Katty v civilu, že by nová dvojka?
Konečně banda
Je pohoda, každý si zkouší to svoje, dnes super polezení v podmínce jaká hodně dlouho nebyla.
  V pondělí zavelím opět na Bivak, jedeme v plné sestavě. Je o dost tepleji, chyty nedrží a síla i díky včerejší vyjížďce na kolech také není. 5x upocený Čerňák na rozlez je jediné, čeho jsem kromě bábovek a hledání pavučin dnes schopen.
Fajný stromeček

Super projekt asi jen pro Marťase
If je na tom o poznání lépe a pro změnu zkouší Černý traverz. Po důrazné domluvě v ní bouchnou saze, rychle překope začátek, naučí se patu a v podstatě v prvním ostrým padá při nahození nohy do protější stěny. Padá mi čelist, v dnešní shitsubtropické podmínce (u auta bylo 27C) a s její výškou spadnout z topu, docela úlet. Mám z ní radost a těším se na brzké přelezení těhle dvou bouldrů. Zpátky ještě zkontrolujeme koupátko, malá byla dnes skvělá a spokojená, tak snad jí elán být s námi pod skalou vydrží. T.
Lesní víla

Koupátko nezklamalo

Žádné komentáře:

Okomentovat