pondělí 2. ledna 2017

Polsko 29.12. a 1.1.


Medvěd lední hradecký
Po návratu z Havířova chceme jet ven a vyvětrat zdecimovaná obalená těla.
Rybí dům - pecka!!!
Volba padá na Labák, ale těsně před odjezdem volá naštěstí Čermy, že Sever špatný, inverze, šeď a tak valíme směr Polsko. Zákoř už zde operuje a hlásí sluníčko a podmínku na Nadstachu, není co řešit.
Panoramata
Kluci už hodinu lezou, tak se připojujeme k vláčku. Zkouším nejdřív druhou půlku, postupně se novou betou probíjím k těm správným krystalům a na závěr dne na zapamatování na haluz, a i tak s rezervou přelézám ( https://www.youtube.com/watch?v=dhTrfDF4Ts0 ). Vršek tedy výrazně zlehknul, což se dnes nedá říct o první části (Progres). Zejména pravé chyty nedrží, jsou jako namydlené. Při tom lehce nad nulou, sucho (?). If se připojuje a jde jí to pěkně. První dva kroky celkem lehce, psycho třetí krok postupně ladí z několika nohou a nevypadá to vůbec marně. Mně to jde o poznání hůř, že by vánoční forma? Už skoro za tmy přicházíme na lepší vyřešení prvních dvou kroků (každý jinak) a to dává (snad) větší šanci na úspěch někdy příště.
Takhle se dělá kvalitní fotka
Ale kdy a v jakém počasí to tady bude lépe držet?
 No jel jsem to vyzkoušet hned na Nový rok. Bafík v těchto dnech diktuje a udržuje povadlou psychiku alespoň v trochu vyšší rovině, navíc že to teď prý lepí a stačí mít jen jednu zdravou nohu. Nebo kalí vodu a čerpá z mladického drajvu, extra silných prstů a v neposlední řadě výšky vzrostlého topolu? V Jablonci minus osm, v Haráči minus deset, na Sokolíkách minus tři (dopoledne). Dnes je nás šest, nejlíp to jde Magnusovi, který po posunutí nohy o 1cm přelézá Progres a po chvíli i prodloužení. Chyty drží lépe, než minule, ale žádná revoluce se bohužel po dvou dnech restu nekoná. U nové bety moc nejde druhý krok a na původní není kůže, síla, ani podmínka. Ach jo. Přejíždíme ještě vyzkoušet pěkný šutr přímo v Jelení Goře, matroš trochu ostřejší, ale pořád to jde. Směry a kroky pěkné, mistr Kadej se opět vyřádil. Bohužel spára je mokrá,vrháme se tedy na levou část, kde se už skoro za tmy podaří Oči vážky, super lezení po chytech s vysokým dolezem ( https://www.youtube.com/watch?v=8sMLU5y3fzM ).
Na Ivču je zima a tak doma nezahálela a dala slušný trénink doma se závěrečnou hodinovkou na liště a novým osobáčkem 260shybů (údajně :)). T.

2 komentáře:

  1. If, s tema shybama jsi me motivovala :) diky. At se dari silaci. Sim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čau Sim, to jsem ráda, že je motivace. To víš, my slabí musíme pořád bušit!:) Až bude venku lépe, musíme se potkat! Ať se daří.

      Vymazat