pátek 23. prosince 2016

A zase ty Vánoce


V týdnu se neudálo nic, co by stálo za řeč. Tedy až na můj absolutně zbytečný solo výlet v plné polní na zasněžený, ledovatý a hnusně šedivý Modřín. A vlastně druhý den se If dobře pohýbala v Katharsis a já si vylezl na laně vršek. A bez cepínů. Letos už nic nepřekvapí.
Nuže, jak po celý tento rok.
Byl plný zvratů, nových věcí a překvapení. Byl špatný a nemilosrdný na počasí a podmínku. Zůstalo hodně projektů, snů a nedolezených věcí, spousty nenavštívených oblíbených míst.
























Hodně se trénovalo (nebo udržovalo?) a vzpomínalo na lidi, kteří dříve hojně jezdili a teď už moc, nebo vůbec ne.
Občas to docela chybí, Čížo,
Majzlíci, Simčo, Majkle, Příbo........... kurňa, kde všichni jste (jsme)?
 Ambice byly velké, ale bohužel PRDLAJZ, svět se nezboří a my se z toho taky nezblázníme.
Máme doma totiž Dáreček, Myšičku, naše Sluníčko. A to dává našemu společnému žití a konání teprve ten správný smysl. Člověk si teprve nyní uvědomí, co je a není důležité. Bude fajn, když se ještě někdy něco pořádného stihne vylézt, ale když ne, vůbec, ale vůbec nic se nestane.
Což neznamená, že se nebudeme snažit. BUDEME, a hoodne moc.

OD SRDCE PŘEJEME VŠEM KLIDNÉ PRO(ŘE)ŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ. BOULDRISTŮM A LEZCŮM ŽÁDNÉ DEKO NAVÍC, ZDRAVÉ PRSTY, ÚPONY, RAMENA, KOLENA. KAŠLETE NA DÁRKY, BUĎTE SPOLU! MĚJTE SE RÁDI! PIJTE RUM! MNOŽTE SE! NEBO JEN TAK PRCEJTE. MĚJTE RÁDI PŘÍRODU A NEŽERTE PALMU! JEZDĚTE, LEZTE! ŠŤASTNÉ A VESELÉ! Tomáš, Ivča a Ivča
Vánoční atmosféra

Kuuuk

Malá rodinka

Vánoční pohoda, 370 i s pneumatikou

...250...a jdu smažit kapra

Vánoční hodinovka






2 komentáře:

  1. Ty jo a jak mi chybí výpady na bouldry, moc, moc, partička, sranda... Ambice jsou pořád, a až se zdraví zlepší, jsem tam :)Pěknej novej If + Fox. Sim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádi tě uvidíme, tak snad brzy někde venku :).

      Vymazat