úterý 4. dubna 2017

26.3. + 27.3. Vesec + Polsko

V neděli dlouho zvažuji, kam jet. Všude bude slušně, všude rozlezeno. Zítra máme hlídání, tak volím kratší destinaci - Tygra. Ráno a dopoledne tu je stín, bohužel je i tak dost teplo a levá placka dnes vůbec nedrží. Zkouším několik úchopů, ale stejně černím a tempo pravou do krystalu dnes sám neudělám. Jdu omrknout sed a asi po hodině nečekaně vymyslím betu, kterou se dostanu do standové varianty. Je to těžké, je to psycho, ale udělal jsem to dvakrát. Paráda, zkroklé minimálně béčko téměř za barákem. Mezitím dorážejí holky, je pohoda, teplíčko, sluníčko.

Ještě zkouším výlez, na rozlez ani prd, teď na slunci dvakrát za sebou. Uff, jsem zvědavý, jak budou probíhat seriozní pokusy, nyní si to neumím moc představit. Zkroklé na tři až čtyři části, hodně těžkých kroků za sebou, tření, břicho, síla v těle, špičky a peprný výlez po hryzavých krystalech na závěr. Do toho odřené nohy, boty, propíchané dlaně a prolezené prsty po pár nálezech. A ještě být ve výlezu opatrný a nestoupat na krystaly, které se drží. Kluci, fakt opatrně!!! Třeba se ještě na jaře ochladí...
  Druhý den leze spíš Ivka, jedeme hned ráno směr Sensimilla. Teplota ještě dobrá, rozlez ve výlezu, ladění kroků. Má problém nabrat ze špičky spoďáček a nasadit za něj patu. Odděleně to udělá, v kuse bohužel. Postupně se otepluje, tak ještě zkouší mojí betu, ale krok rovnou do vrchní hrany je na ni příliš humpolácký. Dnes nic, ale nevadí, chce to nižší teplotu a více kůže. Přejíždíme na Polish, já jsem po včerejšku bez kůže a tumpachovej. If zkouší Czech staru ze stoje. Po zaktivování a pochopení se v tom začíná velice dobře hýbat.... Musíme sem přijet čerství, ideální destinace na teplejší dny. T.


Žádné komentáře:

Okomentovat