středa 7. června 2017

27.5., 31.5., 5.6. Labák

  V sobotu razíme opět do Labáku. Maká se kolem baráku, jsem rozbitej a vybitej. Ale jede se, malá se těší, If taky. Na Bivaku teplo a vlhko, Ivku opět začíná zlobit prst, ale i tak se rovnou vrhá na Běláka, který nedrží. Já zkouším tréninkově další kombinaci Paskvil, co vymysleli kluci - začátek v Kouři, spodem do lehkýho Dekra, dolez jako Black Porn. Nepoužívá se spára, vytesaná díra a samozřejmě topové madlo Dekra. Dolézám do rozpažky Čerňáku, je teplo a jsem na půl plynu, další pokus nemá smysl. Myslel jsem, že by to mohlo být s lomítkem, ale spíš to vypadá na další áčkovou kombinaci do počtu, nebo? If pěkně domácní v Bělákovi, baví jí to (zatím) lézt a to je dobře. Já snad konečně smysluplně nakrokoval přechod Decenta, ale chyty dole v převise stále vlhké a dnes neberoucí. Malá je taky spokojená, píseček, každou chvíli mašinky naproti, zpátky koupátko s lodičkou a čolkama, další letní a pěkný den za námi.
Sama!

Na lodi

Holky
  Ve středu volíme změnu a jedeme na Levej. První poznatek, je blbost tahat kočár Koňákem.
Druhý poznatek, kopec je hrooznej i bez kočáru. Převis je docela suchý, je teplo, ale krokovat se dá.
Zkouším nejprve vývlaj, ale bez šancí, potom lehčí variantu Dobráka, chybí odraz a centimetry výšky, potom klasického Dobráka, který nejprve nejde vůbec a konci dne trochu lepší. Radost udělal Taneček, ten první krok je docela těžkej, konec dolézám klasicky Blbečkem, ale tam už se nic neřeší
( https://www.youtube.com/watch?v=VdSs-UBAJV8 ). If naladí pěkně Blbečka, ale v pokusech je vždy něco špatně, až jí dojde úplně bicák. Ke konci zkouší Pexeso a to jí jde solidně. Na první sešnu to vůbec nebylo špatný. Malá spokojená, vodička, kytičky, klacíčky, den utekl jak voda. Až na ten prďák super místo.
Druhý den jedeme zkontrolovat Klokočky, bereme lano s sebou, ale celkem zbytečně.
Totální vedro, nicméně nový projekt vpravo od Mlejna luxusní. Sem se ještě rád vrátím, a ne jednou.
S mantou
 V pondělí po dešti a s nižší teplotou (asi o tři stupně) opět Bivak a opět komplet.
Vůbec to nedrží, spodek stabilně vlhký až mokrý, hýbat se jakoby dá. Kašlu na zbytečné pokusy v Paskvilu a raději ladím Decenta, If ihned do Běláka. Jde jí to opět parádně, boule nedrží, ale i tak další progres. Konec bohužel (nebo bohudík?) asi nakonec stejně jako dolez Šluka, tedy z paty, pravou oblinka nad lištou a do ďoury. Já se pořádně rozhýbu až po poledni, udělám všechny kroky v druhé půlce Fellow (chyty vlhké až mokré) a poprvé i sekvenci od spáry do madel ve stropě. Není ani tak teplo, jako vlhko a stojící vzduch, za tři hoďky jsme omačkaní a otlačení, hrozná podmínka. Zpátky ještě dětské hřiště na Bynovci a přes zmrzku hurá dom. T.
Botanka na Bynovci

Pravá z Rynoltic

Žádné komentáře:

Okomentovat