středa 6. července 2016

Bor 5-6.7.

Holky jsou stále v Havířově a tak si stesk hlavně po malé jedu vysportovat opět na Bor. Relativně dobrá předpověď, parta a nebýt sám doma jsou hlavními argumenty. Jedu v pondělí na noc, po cestě těsně míjím několik srnek, ježků, zajíců, koček a opilých žen a o půlnoci uléhám vedle Kozlíkovců, Mařkovců a Lukášovců. Ráno teplo, nicméně jde se do akce.
První zastávka Raiden. Po rozlezu dám třikrát poslední krok, lišta docela drží. Pak během dvou hodin tři dobré pokusy, ale je to horší, lišta už nefunguje. Chce to míň jak dvacet stupňů, alespoň pro mě.
Druhá zastávka Hypermax. Po zaktivování opět velice slušné pokusy-dolety, ale hrana nedrží a vždy je něco špatně. Zase nic. Mírně rozladěn jdu podpořit Dejva do nového vysokého supráčka,
ale vůbec to nedrží. Parádní vzdušná silová věc, akorát ten nástup měl být buď z Knock outu, nebo libovolně zestoje. Začínat pravou v chytě a pak brát další o deset cm výš...
Zbytek dne už jen poplakávání v Důlitlovi a Duchovi. Teplo...
V noci bouřka jako blázen, ráno kosa a vítr. Konečně frito!!! Bohužel prolezené prsty a unavené tělo snižují bojovnou náladu, ale nějak bude. První zastávka Nesnesitelný mravkolev. Po dvou hodinách rozlezu a pokusů konečně dobojováno. Podmínka a levá nová pata od Ocúnu pomohla, za mě trochu jiný cejdo. Třetí přelez (asi), síla a parádní boule ( https://www.youtube.com/watch?v=wzlbLzDuNvs ). Mezitím oslava u Mařkovců a Kozlíkovců v podobě Fintové hrany a Báry. Ještě vlezu do Kyseliny a začínám tomu rozumět, ale chce to asistenta. Blbě se to samotnýmu a s jednou maticí zkouší. Vyběhnu podpořit Dejva v Shortu, ale i přes podmínku to vůbec nejde. Je to těžký. Začíná pršet, tak ještě Duch. Drží to, ale síla není, nicméně... Ještě jdu omrknout Polární záři a vypadá to na velkou lásku. Parádní věc!!!
Na závěr překecám Dejva na Kyselinu a konečně se vše vyjasnilo. Zkrokováno a snad připraveno na pokusy. Díky. Dnes vše, v podmínce je Bor o dost větší zábava a to může být ještě líp. T.
Nová láska.

Naladěno jest.

Žádné komentáře:

Okomentovat