pondělí 21. listopadu 2016

16.11. Trénink + 18.11. Labák

 
To mimino je na baterky!..(trochu nám tu všem už hrabe)
 Jak už to bývá na podzim (letos), venku je zle, psa by nevyhnal ani na terasu, a tak dáváme hodinový trénink. Dítě je uspáno a volíme po delší době desku a shyby na lištách, Mistrovu hodinovku.
 Po úvodních 15 minutách jsme pořád nějací tuzí, za dalších 30 minut je to lepší, ale už nemůžu a Tom je na tom pořád líp a líp. Nakonec dává krásných 333 shybů a víc ani pi...no a já slabých 246 a víc ani ň. Končíme celkem vyřízení a Bobina se akorát budí :). Tak nám to dnes krásně vyšlo.
Naďa

Maminka s dcerkou
 Ve čtvrtek dáváme rest day a v pátek vyrážíme do Labáku. Má být dobře, hlídání je a tak valíme. Nadšení na zabíjení se vyhrneme z auta a běžíme pod skálu.  A proč tady jako někdo postříkal celou stěnu vodou?! Úplně zlité, nechutné, sice teplo, ale nelezitelno. Trochu jsem se namotivovala do Deckera, ale nechala jsem tam jen sílu a znechuceni raději odcházíme jinam. Přesunujeme se pod Itchiho, kde se nám to daří docela slušně nakrokovat (snad), ale chyty nedrží, je to oslizlé a zelené, musíme to příště očistit a počkat na podmínku.
Iči a Skretči šou :)
Dále se přesunujeme na Stratosféru, vymysleli jsme si dost těžkou betu, kde si dobrovolně lámeme kotník a koleno, ale tak by to snad taky šlo.
Že by takto?
2x Noo to šel jinak :D. Pěkně se tam vyházíme. Začíná pršet, což nemělo, a tak to balíme, stejně už je skoro tma. Předpověď jim zase vyšla!!! Už jsme z toho docela zoufalí. Pro dnešek nám to už zase stačilo. Školení bouldristů pokračuje....

Lezení nazdar, kůži a sílu If

Žádné komentáře:

Okomentovat