úterý 28. března 2017

16.3., 19.3. a 21.3. Polsko a 2xTygr

 Holky se ještě nevrátily a tak jedeme opět s Tomem celí natěšení za hranice. Jedeme dříve, abychom stihli ještě trochu stínu na Sokolíkách. Počasí vypadá parádně. Ale asi je chyba se na něco moc těšit : hned za přejezdem v Nové Vsi najednou rána a vylomil jsem přední kolo u Multivana.
Znamení, štěstí v neštěstí? Proboha proč? Během dvou hodin Tom doběhne pro svého krasavce, mechanik Marcel alespoň kolo nasadí, přijíždí odtahovka a my pokračujeme poznamenaní událostmi dál. Hlava je jinde a tak jedeme jen do Poreby. První zastávka Odyn. Tomovi padá čelist a vypadá nadšeně. Je tepleji než minule, moc to nedrží, rozlezový Odyn stand nám cca půlhoďky odolává. Začínám ladit sed a je to parádní. Po chvíli dělám první krok, později dokážu i přidat, dvakrát tečuji i přídržovou hranu. Lišty ale brutál řežou a pata smeká hlavně v dlouhém třetím kroku. Nicméně jsem nadšený, vypadá to, že by to mohlo dříve či později jít. Podmínka a stav kůže je tady nezbytnost. Tom mezitím ladí Cejdovou rajbasovou hranu z druhé strany, postupně se z toho klube docela kotel. Zkoušeli jsme to nejprve oběma rukama ze spoďáku, pak už libovolně, zprava zleva, nic nefungovalo. Hmmm. Tom na závěr nastíní jak by to mohlo jít a přejíždíme již značně unavení omrknout Polish star. Překvapivě sníh zmizel a skála suchá!!! Rozprostřeme erární letiště a ladíme již na půl plynu každý to svoje. Tom projekt zprava (šílený kroky), já Polish. Bohužel moc to nezlehklo, kroky jakoby jdou, ale hned ten první dlouhý rozhoduje o úspěchu : mojí betou je to tak na tři pokusy, než protrhnu dlaň. Ale kroky parádní, silovka a to máme rádi. Další pestrý den za námi, co zas bude příště?
 V neděli má pršet až po obědě, holky v čudu, já bez auta, zkouším Toma na Vesec. Kupodivu dnes neprotestuje, tak paráda. Skála skoro suchá, tak hurá na to. Rozlézáme se v prostřední pasáži do madýlka, která mně docela šla v zimě. Jde o nakopnutí pravé nohy daleko do spáry, pak se zpevnit, ztopořit a trochu psychokroky do většího chytu na hraně. Asi po hoďce se nám každému jinak daří tuto pasáž rozkličkovat. Jdeme ladit výlez. Bohužel se to trochu drolí, a lišty docela koušou. Tom to nakonec před deštěm vydrápe, super. Začíná pršet a tak jdu ještě zkusit první tři kroky do prostřední pasáže. Nečekaně se mi podaří udělat celý začátek, Tomovi taky moc nechybí. Vynikající, je tedy konečně (až na výlez) zkrokováno, dnes vynikající sešna. Začíná být rozlezeno nějak moc věcí, zadaří se konečně něco vylézt?
Tom v akci

Tom v akci II
If s naší zlatou myšičkou ve zdraví konečně dorazila domů.
Taťkův poklad

Doma
Celá natěšená na skály, počasí docela naprd a tak v úterý před deštěm jdeme po dlouhé době v komplet sestavě omrknout jen Vesec. Já Tygra, Ivka projekt kus vlevo. Drží to hůř, ale i tak se během dvou hodin, než začne pršet, docela vyřídíme. Já aspoň skoro udělal hnusný výlez, už chybí jen poslední tempo. A If docela pohnula projektem po malejch, vypadá to na další kotýlek skoro za barákem. Super být konečně všichni pohromadě na skalách. T.

Vesec žije

Žádné komentáře:

Okomentovat