čtvrtek 18. srpna 2016

Sněžník trénink Tanvald trénink 15.8.- 20.8.

V pondělí má být podle dvou serverů na kopci frito, mamce hlídaní nevadí a tak razíme s If po dlouhé době na oblíbený Sněžník. Bohužel žádné frito se nekoná, je bezvětří, na slunci hodně přes dvacet, antitření. Stojí to za prd, nic moc nejde a nedrží, škoda cesty...
Druhý den máme s If domluvený trénink doma a to dokonce ve stejnou dobu. Pocitově velmi příjemná společná sešna plná shybů a visů s vestou i bez na různý způsob a úchop zakončená neoblíbeným bříškem. Mám z If radost, je zapálená, maká a je to znát. Hůlčičky se pomalu mění v pracičky a vanička v buchtičky. Jediná vada na kráse je mé stále pokračující brnění v malíčku, nerv nebo natažená šlacha? V zátěži dobré, v klidu a ve stisku velice nepříjemné... Asi byl už moc dlouho co se týká prstů klid.
Po velmi aktivním restdayi jedeme opět bez malé na domácí Tanvald. Počasí super, relativně chladno a pofukuje. If zkouší pár kroků na Concordii, ale je všude krátká a navíc na psycho kroky dnes není nálada ani hlava. Já ladím svůj projekt na Infernu a po půlhodině konečně vylezu opět alespoň ze stoje. Dost cítím šlachy, půl levé ruky skoro necítím, ale síla celkem je a dá se to chvíli vydržet.
Ivča zkouší Inferno, po prvním kole, kdy to nejde vůbec, se správně naštve a parádně naladí první dva pro ni krajně limitní kroky, z čehož máme oba velkou radost. Vývlaj bude oříšek, s pomocí ho udělá, jsem optimista. Dávám pokusy, ale levá ruka zlobí a já řeším kroky, které mi v lehčí verzi přišly v pohodě. Ještě dvakrát dávám alespoň zestoje a mizíme za malou.




V sobotu vedro, prostřídáme se s malou a dáváme další mučící sešnu doma. Levá ruka v zátěži dobré, ale v klidu opět brní. Heslo dnešních dnů : PRSTY Z OCELI, ŠLACHY V PRDELI. If hlásí docela únavu a slabost, ale to je v pořádku. T.

Žádné komentáře:

Okomentovat