středa 24. srpna 2016

Tanvald Oybin 22-23.8.

V pondělí bereme malou a po obědě jedeme opět směr Tanvald. Oba cítíme sobotní lišty, ale je slušně, i když teplo. Hoďku leze If, malá kupodivu neprotestuje a tak se oddáváme dětským hrám.
If je na rozdíl od minulé návštěvy nabuzená a je to znát. První dva kroky v Infernu dělá skoro pokaždé a tak se ladí vývlaj. Ten je krutý, ale s malou pomocí ho udělá vždycky a sama tam jsou dobré náznaky. Snad to půjde s lepší podmínkou a odpočinutýma prstama. Já se cítím docela dobře, levá ruka stále brní, ale co už. Dávám slušné nálezy v projektu, dnes druhý a třetí nejlepší pokus,
konečně náznak lepších časů. Snad. Ještě se mi podaří Expertí skok, ale jen s maticí a lezkama :).
Super odpoledne v kompletní sestavě.
Ukřižování.






Druhý den je tepleji, stojí vzduch, ale i tak razíme opět ve třech směr Zittau. Jednak vyzkoušet novou tříkolku a jednak trochu popolézt. Nálada je opět dobrá, bouldry relativně suché, ale je dost teplo. Rozbalujeme tábor pod Jacobem, zatím asi nejlepší plácek pro Ivanku. If ihned ladí strůpek a docela nadává na ostré chyty a svojí neschopnost naladit první společnou část. My s malou jsme v klidu, sbíráme houby, hrabeme se v hlíně a listí, děláme babababa, zkrátka mentál pohoda. Mně se daří během pěti minut poměrně lehce naladit Treibjagd a je jasné, že to půjde. Ve druhém ostrém nálezu padám v lehké pasáži za stropem následkem proříznutých lůžek pod nehty a tak plán nevychází. Chyty nedrží, tahám z nich vodu, chce to zkrátka míň než 23 stupňů. Jinak ale moc hezký boulder.
If konečně naladí strop a tak už jen zbývá vršek Jacoba. V tom teple nám to přijde celkem tvrdé céčko, ale není tření, klíčová díra hrozně řeže a navíc je mokrá. Nicméně pokusujeme, zkrokováno je, ale zapisovat se dnes nebude. Ještě konečně opět najdeme Sputnik 8, ale v tom vedru se ani neodlepím od země. Tak snad příště. Za mě perfektní dva dny venku, v dobré náladě a plné sestavě, takhle bych si to představoval. Jedinou kaňkou je pro změnu If oteklý kloub, doufám, že jen z únavy.
Ve čtvrtek snad trénink doma a potom rodinná náročná (rumovo likérová) oslava.
Naše malá Ivča bude mít rok, strašně to letí. T.
Kuba zatím odolal.

Těžký program nebo boulder?

Táám někde jsme byli...

Pod Sputnikem 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat