neděle 18. prosince 2016

Modřín 16-17.12.

Modřín je nyní v kurzu, počasí jinde nejisté a tak to jedeme s If zkontrolovat a omrknout novinky.
Je kolem nuly, fouká silný vítr, kosa jako kráva. Jdeme rovnou dozadu, kde u Hampi už pokusuje Džangli se švýcarským kámošem. Cíl je tedy jasný, zkusit zkosit Hampi direct. Před pár lety jsem vcelku rychle a ve vedru vylezl Hampi doprava, tak jsem zvědavý, jak to půjde přímo. If se mezitím snaží rozehřát a rozklíčovat Jardu Jágra. Já po půlhodince dávám ze stoje, musím nechat pravou nohu na oblince, ne až v madle. Dost cítím ty shyby v týdnu, hlavně ramena protestují. Potom cca hoďku ladím a vzpomínám, jak se dělal crux. If mezitím pálí ostrýma alá Jarda, ale poskok do madla nejde.
Zkouším fleš, ale odnesou to kloubky zborcené krví. Na druhej na pohodu, softové cejdo řekl bych.
 If konečně podřadí a zabere, vymyslíme poskok a za chvíli už se sápe zmrzlou zeleninou na vrchol. Paráda, mamko ( https://www.youtube.com/watch?v=IkCh-_jGHrg ).
 Je čas jít na ostré i o patro výš, není na co čekat. Slunce dnes nevyleze a zima je stále stejná. Dávám dva dobré, kdy padám už za rozpažkou a po chvíli se štěstím přelézám. Měl jsem namále nahoře asi ve třech krocích, ale nakonec to vyšlo. Pěkná linka, díky za chytání a podporu.
Opouštíme kluky a jdeme zkontrolovat Trikoloru. Naštěstí zvěsti o orvaných stupech byly mylné, další Ivči projekt je tedy ve hře. Ze stoje to kupodivu jde dobře, ale síla v té zimě rychle mizí a druhý krok je potřeba nechat napříště. Každopádně to vypadá nadějně, uvidíme. Ještě volám Zákořovi, prý zítra bude pálit slunce a pojede celá tlupa a místo v autě není. Hm, to zní jako plán.
 Ráno tedy vyrážím sám, v Liberci krásně jasno, bude hezký den. Bohužel hned za Libercem se zatáhlo a tak to vlastně bylo celý den. Vlhká zima, mlha, šedivo. Bezva.
Rozlez na dávném restu, Šroubovici DNA. Tohle cejdo mi vůbec nesedí, asi hodinu rozklíčovávám můj šílený program, dávám tři čtyři pěkné pokusy, ale bohužel zase nic. Není kůže, chyty nedrží, kosa, výmluvy. Jdu tedy dozadu za bandou, která v hojném počtu obléhá Hampi šutr. Snad ty stupy a chyty vydrží. Zkouším chvíli Machinaci, ale dnes už není kůže ani síla na vážnější akci. Kroky parádní, silové, bohužel délka opět dost výhoda. Stejně jako v další novince od Džanglíka o šutr vpravo. A stejně jako v Bumerangu (ten snad nějak půjde). Nicméně všechno parádní silové věci. Na závěr dne se přesunuji s Džanglim k Mikropadáku, který po chvilce dávám. Pěkná softová klasika, pro malé těžké, pro delší povinné. Džangli se slušně hýbe v hard projektu ze sedu přímo, hodně hustý a pěkný kroky.
Džangli, PROJEKT a houska se sýrem
Já ještě (na)ladím pravou parádní hranu a zmrzlý, starý a bez zbytků síly a kůže prchám za holkama.
Kůže zmizela
I přes hrozné počasí pěkné dva dny ve skalách. T.

Žádné komentáře:

Okomentovat