pátek 2. září 2016

Oybín 31.8 a 2.9.

 Po avizované rodinné oslavě, rumových večerech a po dlouhé době třídenním restu dáváme v pondělí trénink doma. Moc se necítím, chci jen trochu poviset a poshybovat na malých. Plány zhatí If otázkou "S vestou?". Fajn, ješitnost vítězí, má to mít. Takže vesta, 30sérií shybů, 3 série těžkých visů, břicho.Výsledek? Jsem totálně zablokovaný (ješitný a neponaučitelný starý debil),
If jako že dobré a že cítí sílu.
 Ve středu máme hlídání a tak razíme směr Německo. Je teplo, na trénink není síla ani nálada a hlavně chceme být venku. U Jacoba zjistíme, že chyty vůbec nedrží a tak stoupáme vzhůru. Zaujme nás parádní převislý traverz za 7C+(?), s jedním přelezem. Začátek po malých ostrých, potom slez po lepších ostrých, následuje psycho poskok do špatné oblé díry s krystaly, odsud silovými kroky dalších pět metrů na vrchol. If ladí a mezitím přichází náš starý známý domovník Marko s kámošem a přidávají se k nám. Všichni vymýšlíme, ladíme, je pohoda. Kroky tak nějak (jakoby) jdou, ale chyty jsou strašně bolavé, k tomu teplo, no uvidíme v podmínce. I tak bych to spíš viděl na pěkně ostré áčko.
If ještě zkouší na fleš další jedovatost, sedmbéčko ze sedu uprostřed stěny, ale bohužel padá už v lehčím nahoře a další pokusy už není kůže a síla. Já chci zkusit na fleš další velkou místní pecku,
velký převislý kýl s názvem Shark attack a klasou za 7B+. Je dost teplo a dnes nemám vůbec šanci. Bohužel i další pokusy stojí za prd, v nejlepším pokusu zouvám patu na Pythoně, ruce mokré, pro dnešek stačilo.
Místní pecka.

Schein oder sein? 

V pátek má být relativně slušně, víkend vedro a tak rušíme plánovaný Kras a jedeme v plné sestavě zase za Žitavu. Po strastiplném výšlapu v plné polní (dvě matice, houpačka, tříkolka, nosítko, hračky, žrádlo) rozbalujeme cikánský kemp pod traverzem. V hlavě jsem měl dnešní ostré pokusy, ale bohužel to drží hůř než minule. A síla + kůže také moc není. Alespoň naladím druhou půlku, která by mohla být za 7B+. If zkouší nejdříve béčko z minula, ale dnes to vážně nedrží. Mezitím se přesunujeme nahoru k mému restu. Už v prvním pokusu cítím, že to dneska půjde. Chyty na rozdíl od traverzu drží o něco lépe a také pata od Ocúnky funguje dobře. Po dvaceti minutách je vylezeno. Nááádherný bouldr ( https://www.youtube.com/watch?v=sABKD5ObLzo ). Ještě pokukuju po projektu zprava do výlezu a s možným pokračováním dál až do madla a nahoru, to bude myslím docela pecka. Snad někdy příště při nějaké větší session. 
If si vybírá novinku za 7B+ hned pod traverzem. Nástup ve stropě a převislou hranou na vrchol. Během hodinky skvěle naladí, chce to lepší třendo a čerstvou hrubici. Paráda!!!
Jsme docela hotoví a tak balíme a jdeme dolů, kde se ještě na chvilku zastavíme u Jacoba. Mně se daří přelez, trochu se už ochladilo a je to znát. Další super bouldr. Lezl jsem to jinak než kluci
 ( https://www.youtube.com/watch?v=3NKvElxPMvg ). Malá byla celý den skvělá, stává se z ní výborný parťák a společník. Další pěkný i když náročný den ve skalách T.
Zátiší s tříkolkou
Papa
If zvládá vše.

Trádá domů přes Kaufland....
v akci je rum



Žádné komentáře:

Okomentovat