neděle 4. září 2016

Opět Žitava + trénink 4.9.

S tučňákama
A protože nejen lezením je člověk živ a zdráv, hlavně když má dítě, tak jsme se vypravili opět do Zittau, ale tentokrát do místní malé zoo. V plné rodinné sestavě i s kočárem. Tahle zoo je výborná pro nechodce jako jsme my tři. Toma bolí kolena, malá If ještě nechodí a mně se už nechce trajdat. Pokud máte stejný problém jako my, tak tohle je výborná volba, zabijete půl dne, dítě nadšené, vy můžete ještě po tom normálně fungovat a odškrtnete si rodinnou akci :). Zoo je hezky upravená, nenáročná, můžete mezi zvířata. Mezi zvířata jsme vlezli také my,  beran mě 3x natrtkal, asi si bránil seno a ovci. Dopadlo to dobře, jen má m už nedůvěru k přežvýkavcům.
Po zoo jedeme domů, cestou Ivča usíná v autě, což nám krásně vyšlo na trénink na desce, takže paráda. Co jiného chcete v tom vedru dělat. Někdo nemusí trénovat, je silný, jako třeba někteří závodníci, ale my slabí máme pořád rezervy, takže jsme se do toho obuli. Po minulém fiasku, kdy byl Tom pokroucený jako paragraf, trochu zvolníme.
Odfuníme shyby na lištách, proženeme vánočku, pár kliků,  protáhneme. Myslím, že trénink dnes super, takže zase čekáme na tu podmínku.
Podmínko pojď!!! I.

S andulkami
Není nad to se pověsit
Papoušek prcá holuba




Žádné komentáře:

Okomentovat