středa 7. září 2016

Tanvald 6.9.2016

Po maratónu veder přišlo deštivo a ochlazení, tudíž máme v plánu vyrazit lézt. Nejdříve špekulujeme jet někam na 2 dny, ale po probdělé noci se rozhodujeme vyrazit jen někam poblíž, navíc docela dost pršelo. Nakonec máme hlídání, a tak malého satánka necháváme s babičkou a vyrážíme na půl dne do Tanvaldu.

Žáby v televizi i na Norech hlásí 17 °C, no to už vypadá slibně. Prd bylo, hned dopoledne 20 °C! Vyjeli jsme, třeba to půjde. Máme rozlezeno z minula, po tréninku je i síla, prsty jsou v poho, tělo drží a cosi snad i vydrží. Po hodinovém rozlezu, kdy je člověk pořád nerozlezený jsme se každý jali ladit to své.
Tom ladí Hřích, ale nějak mu šklhají paty, štřídá jednu levou botu za druhou a nadává jak špaček, po odpočinku dává dobrý pokus. Začíná být teplo, černají lišty, no uvidíme. Tom si nasadil rumovou dietu a je to znát, hlavně v koordinaci :D....nic dobré, dobré! Ještě lehce vyleze projekt Inferno spodem doprava a ladí zase Hřích. Z dírky doleze do topu, takže rumová forma.
Zato moje lezení je pořád stejné, nejsem schopná v Infernu udělat vývlaj, teda vývlaj udělám, ale letím do křoví. Takže zkoušíme možnosti mého rozpětí a tuhost mojí paty, protože by bylo dobé zůstat v cestě a neválet se po lese. Posunuji patu až na hranici prasknutí šlach, v ruce už nedržím madlo, ale řezku, zadržím dech a ejhle, jde to, super! Takže po 2 hodinové zlé betě to celé překopáváme a dostávám se už bez síly do menšího vývlaje! Ty vole Tome, to půjde! S dobrým pocitem a vyřízená se pomalu balíme.
Tom ještě pro kluky z Makaku odkudsi kamsi skočí a jedeme dom
 ( https://www.youtube.com/watch?v=dGdJfbZszJE ).

Dobrá sešna, škoda vedra, ale na to ladění to zase stačí. Těžce na cvičišti, lehce na bojišti.

Lezení nazdar!
I.

Žádné komentáře:

Okomentovat